2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siyaha çkayran çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza etki edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına değinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve yağız renklerde tercih ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Elan mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a küresel membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Yalabık ve rağbet çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit süssüz ve zarif bir estetik arayanlar karınin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir atmosfer ulanmış konusunda canlı bir seçenektir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Yerinde Kuruma Süresi Tanıyın: Her daire arasında ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek bâtınin yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Sağlıksız duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması düzlükın elan aydınlık ve geniş kaynakükmesini sağlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona müşküllü bir safiş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütanlı şanlık arıyorsanız ve parafin sizin kucakin bir seçenek değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında parafin ortam evet da parafin koltuklar ile ömür kayranınıza ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle antrasit gri dekorasyon duvarlar bölgelere için henüz yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit renk destek kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu oluşturmak ve antrasit koltuk modellerinden ilham yutmak bâtınin tıklayın.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği özümleme antrasit duvar boyas ederken diğer renklerle dört dörtlük bir ahenk karınerisindedir.

Antrasit renkler antrasit gri dekorasyon modern dekorasyon tarzı ile dirlikımızda henüz lüks zemin edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page